• Bekijk extra vermogen

Forge Intercooler‘May the Forge be with you’


Ze willen het beste uit motoren halen en maken daarom innovatieve en technisch hoogstaande en vernuftige kleppen, intercoolers en actuatoren. Forge Motorsport heeft een goede reputatie bij tuningbedrijven en de producten van dit bedrijf staan niet zonder reden hoog op het verlanglijstje van menige autobezitter. Ook jij kunt deze systemen - via ZIPtuning - bestellen om ze aansluitend zelf te plaatsen, of je kunt ons het werk laten doen met een stage 2 of stage 3 tuning. Vraag naar de mogelijkheden!

Forge Motorsport werd opgericht in 1994 met ‘eenvoudige idealen’ als innovatie, slim ontwerp en het produceren van de hoogste kwaliteit in het achterhoofd. ‘We willen de beste service wereldwijd bieden’, zeggen ze zelf. ‘Om dit te bewerkstelligen hebben we het grootste assortiment kleppen , intercoolers en actuatoren ter wereld ontwikkeld.’

 

Unieke producten

Gebruikmakend van de beste stand der techniek, een eigen CNC-machinepark, en een zeer ervaren en toegewijd team van ingenieurs en constructeurs, levert Forge producten over de gehele wereld. Ondermeer vanuit de zusterbedrijven Forge USA in Orlando en Forge Azië in Taichung Taiwan, waarbij alle producten de trotse vermelding ‘Made in Great Britain’ meekrijgen.

‘Met al deze kennis tot onze beschikking, zijn we vereerd grote namen en raceteams in de wereld te mogen beleveren, zoals de Formule 1, de WRC, de Rally X en Le Mans. Ook leveren we aan diverse OEM-fabrikanten die voor de auto-industrie werken.’ 
Wanneer u een Forge Motorsport product koopt, dan koopt u iets unieks, iets dat geen enkele andere fabrikant kan aanbieden, zo stelt Forge. 

 

Pionier

Forge is pionier op het gebied van uitlaten en turbochargers. De producten zorgen voor een betere prestatie dan de standaardoplossingen die de autofabrikanten leveren. De kwalitatief hoogstaande Forge actuator onderdelen worden geleverd met verstelbare drukregeling, zodat ze volledig custom made afgesteld kunnen worden. Met volledige aluminium omhulsels, laser gesneden roestvrij stalen beugels, en een snelle respons zuiger of membraan, zijn deze actuatoren ook uitermate geschikt voor de racewereld. Er zijn volgens de fabrikant in de wereld geen betere te vinden! 

 

Intercoolers

De productenrange ‘high performance’ Forge Intercoolers zijn ontworpen en geproduceerd in eigen huis, om zo een superieur product met consistente en betrouwbare prestaties voor elke auto te kunnen leveren.

Als een turbo of supercharger de lucht tijdens het rijden comprimeert, wordt het snel zeer warm. Door gebruik te maken van de Forge intercooler wordt de verbranding verbeterd en zal de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van de turbo sterk verbeteren. Dat komt de prestaties van de wagen enorm ten goede. Het productscala van Forge omvat lichtmetalen Intercoolers, Radiators en universele Intercoolers, geschikt voor een breed scala van automerken en modellen. 

 

 

Kleppen

De kleppen van Forge Motorsport staan bekend onder vele namen, zoals: Turbocharger Valves, Recirculation Valves, Dump Valves, Blow Off Valves, Atmospheric Valves, Diverter Valves, and Closed Loop Valves. Deze kleppen zijn geschikt voor veel populaire automerken en –modellen.

 

Zelf inbouwen of laten doen?

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Zoals gezegd kunnen de diverse uitlaatsystemen van Forge Motorsport via ZIPtuning besteld en geleverd worden. Je kunt het dan zelf monteren, maar ook wij kunnen dat natuurlijk voor je doen. Prijzen voor de stage 2 of stage 3 tuning zijn alleen op aanvraag te verkrijgen. Informeer nu! 

VRAAG INFORMATIE AAN

Bel gerust als je nog vragen hebt naar 0528-262912.

Openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag, van 9 tot 18 uur.

 

 

Op zoek naar andere Performance Parts?

Hoogstaande kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van nog een aantal leveranciers die hoogkwalitatieve onderdelen leveren: