close
loader
  • Bekijk extra vermogen

Home General Info request side

Diagnose Centrum ZIP

Diagnose Centrum ZIP

Chiptuning Methodes

Chiptuning Methodes
Bekijk extra vermogen

Auto Diagnose Centrum ZIPtuning

ZIPtuning Auto Diagnose Centrum

Heeft jouw auto te maken met storingen waarvan de oorzaak onbekend is? Of foutcodes die blijven terugkomen? Jarenlange ervaring in de automotive sector heeft ervoor gezorgd dat wij uitgebreide kennis hebben opgebouwd in het opsporen van foutcodes en het stellen van de juiste auto diagnoses.

Door onze specialistische kennis, hoogstaande diagnose apparatuur en vakmanschap kunnen wij probleemloos de foutcodes van jouw auto oplossen, DSG versnellingsbakken optimaliseren en snelheidsbegrenzers plaatsen of juist verwijderen. Dit is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die de Diagnose Centrum van ZIP voor jouw auto kan betekenen. Hieronder vind je meer over de werkzaamheden dat ons Diagnose Centrum het vaakst uitvoert.

Pieter Paul Castelein

Meer Informatie Vraag Ons Diagnose Centrum

Foutcode Uitschakelen

Foutcode Uitschakelen

Foutcode Diagnose Functionaliteit Uitschakelen

Heeft jouw auto foutcodes die niet te verwijderen zijn door diagnose computers of door het vervangen van onderdelen? Is jouw auto technisch helemaal in orde maar toch branden er storingslampjes in jouw dashboard? Wij hebben de oplossing!

 

Snelheidsbegrenzer Verwijderen/Plaatsen

Snelheidsbegrenzer Verwijderen/Plaatsen

Verlost zijn van een snelheidsbegrenzer of een snelheidsbegrenzer plaatsen?

Wil jij eindelijk verlost zijn van de snelheidsbegrenzer dat jouw auto heeft? Of wil je juist een snelheidsbegrenzer laten plaatsen? Veel auto's hebben een elektronische snelheidsbegrenzer. Geen probleem, ons Diagnose Centrum kan dit softwarematig verwijderen. Ook kunnen we juist een snelheidsbegrenzer plaatsen. Aan jouw de keuze.