Topprestaties dankzij de vakantiecheck

Een onbezorgd vakantiegevoel begint bij je auto

Goed voorbereid de weg op

VakantiecheckGa je dit jaar met de auto op vakantie en maak jij je zorgen om de staat van je auto? Bang dat je tijdens het reizen langs de kant van de weg komt te staan met pech?

Geen nood, aangezien wij dagelijks werkzaamheden uitvoeren die prestaties van voertuigen verbeteren, weten wij als geen ander wat er van een auto gevraagd wordt. Onze technici controleren daarom de 10 meest belangrijke punten van je auto zodat je zonder zorgen zwaar beladen op vakantie kunt gaan.
 

Waar bestaat de auto vakantiecheck uit?

  1. Banden (spanning en profiel)
  2. Remmen
  3. Schokdempers
  4. Oliepeil
  5. Koelvloeistof
  6. Ruitenwisservloeistof
  7. Uitlaat
  8. Accu
  9. Verlichting
  10. Airco


Waarom een vakantiecheck bij ZIPtuning?

Voordat een auto voor goede prestaties kan leveren moet deze in een optimale conditie verkeren. Wie kan hier beter voor zorgen dan een tuner die zich hier dagelijks mee bezig houdt?
 

Wat kost een vakantiecheck?

De vakantiecheck kost momenteel niet 15 euro maar slechts 10 euro. Maak daarom nu een afspraak en verzeker je auto van goede prestaties tijdens de vakantie. Maak je tevens een afspraak voor tuning? Dan voeren wij de vakantiecheck gratis uit voor jouw auto.
 

Afspraak maken?

Vul het formulier op deze pagina in en geef je voorkeursdatum door. Eén van onze medewerkers neemt daarna contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. 

Nog andere vragen? Bel bovenaan het telefoonnummer van jouw dichtsbijzijnde ZIPtuning vestiging en we helpen je zo snel mogelijk.

Vul onderstaand formulier in en maak direct een afspraak