• Bekijk extra vermogen

Armytrix Uitlaatsysteem

Weg met die slappe hap! ‘Bewapen’ je motor!


Armytrix is ontstaan vanuit liefhebberij en de ‘simpele bewondering van auto’s’, tot een specialist op het gebied van de aftermarket voor auto-onderdelen. Een bedrijf opgericht door liefhebbers, voor liefhebbers. Armytrix heeft een goede reputatie bij tuningbedrijven en de producten van dit bedrijf staan niet zonder reden hoog op het verlanglijstje van menige autobezitter. Ook jij kunt deze systemen - via ZIPtuning - bestellen om ze aansluitend zelf te plaatsen, of je kunt ons het werk laten doen met een stage 2 of stage 3 tuning. Vraag naar de mogelijkheden! 


Met compromisloze vastberadenheid gaat Armytrix verder waar anderen stoppen. Steeds opnieuw zoekend naar mogelijkheden waar anderen alleen maar van kunnen dromen, om waar te maken wat onmogelijk wordt geacht. Deze onverschrokken geest, doordrenkt met ondernemers- en pionierschap, heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Het heeft Armytrix een onwrikbare positie in de onderdelenmarkt opgeleverd.

 

Geen slappe praatjes

De naam Armytrix is een samenvoeging van ‘army’ en ‘matrix’, daarmee symbool staand voor haar intentie om je wagen te ‘wapenen’ met onderdelen die de prestaties van je motor naar grote hoogte stuwen. Wars van slappe praatjes, maakt het bedrijf dromen waar en biedt het ‘bevrijdende technologie’ die je motorprestaties verder opkrikken.

Het productenscala van Armytrix biedt een steeds evoluerende lijn van titanium en roestvrij staal Valvetronic uitlaten, ‘CEL Delete module’, en een mobiele app. Met steeds als ultieme doel om op ieder gewenst motorgebied uit te blinken.

 

State of the art

Armytrix uitlaatsystemen worden zorgvuldig ontworpen door ervaren ontwerpers en aansluitend gesmeed door meester ambachtslieden. De state of the art Valvetronic technologie biedt de bestuurder een geheel nieuwe rijervaring. Kies voor de instelling ‘on’, ‘off’ of ‘auto’. Elke keuze biedt een unieke ervaring. De producten zijn bovendien oerdegelijk. Het ‘wapenarsenaal’ van Armytrix wordt vervaardigd uit de beste kwaliteit titanium en T304 roestvrij staal. 

 

Armytrix producten

Het unieke Armytrix CEL Deletion Module biedt je rijplezier zonder onderbrekingen. De dongel is stijlvol en past naadloos in ieder interieur, alsof het er altijd heeft gezeten. Maar belangrijker nog: het zorgt voor verbeterde betrouwbaarheid en functionaliteit van je motor. Het detecteert en verwijdert genadeloos alles wat de prestaties van je motor bedreigt. Armytrix garandeert daarmee ongeëvenaard rijplezier en –prestaties.

De Armytrix smartphone app verkleint met ongekend gemak de afstand tussen jou en je voertuig. Met de uitgebreide index kun je al jouw wensen kenbaar maken en doorgeven aan het Armytrix systeem, voor optimale prestaties van je wagen.

 

Zelf inbouwen of laten doen?

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Zoals gezegd kunnen de diverse systemen van Armytrix via ZIPtuning besteld en geleverd worden. Je kunt het dan zelf monteren, maar ook wij kunnen dat natuurlijk voor je doen. Prijzen voor de stage 2 of stage 3 tuning zijn alleen op aanvraag te verkrijgen. Informeer nu!

 

 
 
 


 
VRAAG INFORMATIE AAN

Bel gerust als je nog vragen hebt naar 0528-262912.

Openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag, van 9 tot 18 uur.

 

 

Op zoek naar andere Performance Parts?

Hoogstaande kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van nog een aantal leveranciers die hoogkwalitatieve onderdelen leveren: