• Bekijk extra vermogen

Milltek Sportuitlaat

Milltek Sport programma voor de beste uitlaten


Hun uitlaatsystemen zijn misschien wel het meest gewild van alle systemen die de markt op komen. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij tuningbedrijven en de producten van dit bedrijf staan niet zonder reden hoog op het verlanglijstje van trotse autobezitters. Ook jij kunt deze systemen - via ZIPtuning - bestellen om ze aansluitend zelf te plaatsen, of je kunt ons het werk laten doen met een stage 2 of stage 3 tuning. Vraag naar de mogelijkheden!


Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, zoals wij dat nu kennen.

 

Goede reputatie

Milltek Sport biedt een voortdurend groeiend en samenhangend programma van performance uitlaatsystemen, dat voortbouwt op het succes van merken als Audi, Volkswagen, Porsche, Mini en BMW. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij tuningsbedrijven en staat hoog op het verlanglijstje van autobezitters. Milltek Sport heeft toonaangevende distributeurs aangesteld - waarvan ZIPtuning er een is - en exporteert nu naar meer dan 70 landen over de gehele wereld.

 

Hoge kwaliteit RVS

Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304. Dit speciale type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast en is daarmee beduidend hoogwaardiger dan gangbaardere types RVS. RVS type 304 is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten is dat niet altijd) en is bovendien minder gevoelig voor verkleuring. Milltek Sport gebruikt dit RVS niet alleen voor het maken van de pijpen, maar voor de gehele demperconstructie. Echter, zou de kennis en expertise stoppen bij goed materiaal, dan had Milltek Sport natuurlijk nooit zo’n naam op kunnen bouwen als het bedrijf inmiddels heeft verkregen. Want het echte werk begint pas bij de keuze van het juiste materiaal. Daarna begint het echte werk pas!

Milltek Sport buigt het hoogwaardige RVS volgens het zogenoemde ‘Mandrel-principe’. Dit zorgt voor vrije bochten, en dus voor een ongehinderde gas flow. Daarnaast hebben Milltek systemen een grotere boring voor een optimale prestatie, dus ook zonder verlies in het midden-toerengebied.

 

Zelf inbouwen of laten doen?

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Zoals gezegd kunnen de diverse uitlaatsystemen van Milltek Sport via ZIPtuning besteld en geleverd worden. Je kunt het dan zelf monteren, maar ook wij kunnen dat natuurlijk voor je doen. Prijzen voor de stage 2 of stage 3 tuning zijn alleen op aanvraag te verkrijgen. Informeer nu!

 

 

 

 
VRAAG INFORMATIE AAN

Bel gerust als je nog vragen hebt naar 0528-262912.

Openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag, van 9 tot 18 uur.


 


Op zoek naar andere Performance Parts?

Hoogstaande kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van nog een aantal leveranciers die hoogkwalitatieve onderdelen leveren: