Ziptuning Zandvoort. Race passion meets ZIP performance!!

GEPLAATST IN nieuws

Sinds November 2022 zitten we met onze ZIPTUNING vestiging in Zandvoort midden in het hart van de autosport en zijn we trots vanuit deze mooie locatie onze service te kunnen leveren. Naast onze gebruikelijke remap stage 1 en 2 hebben we hier via onze partner Certainty racing de beschikking over de expertise vanuit de race wereld met merken zoals BMW, Renault en Porsche, speciale re-map kennis en auto opbouw.  

Stage 2 en 3 en performance parts 

Op het gebied van stage 2 tuning werken we al jaren met merken zoals Milltek Sport, Armyrrix, Supersprint, Armaspeed, Forge, Cobrasport, CSF en Akrapovic. Met Ziptuning Zandvoort hebben we nu alle faciliteiten beschikbaar om diverse stage 2 en 3 trajecten en andere speciale projecten op een hoogwaardig niveau af te leveren.  

Performance en design 

Naast performance hardware zijn we in Zandvoort ook kundig op het gebied van het aanbrengen van bodyparts en kits. Projecten die vragen om veel deskundigheid en inzicht. Door de jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van kits op race auto’s is hiermee een nieuwe weg ingeslagen en werken we op een hoog kwaliteit niveau.  

Design merken die we oa leveren: 

TechArt – LARTE Design – ABT – Strosek – AMG – CW Design  

Opbouw circuit auto 

Voor klanten die de wens hebben met een auto op het circuit te rijden bieden we chassis en performance upgrades door het veranderen van de juiste componenten. We gebruiken hierbij expertise vanuit Certainty racing en diverse hardware / parts leveranciers gecombineerd met de ervaring die we hebben op het circuit. Elke auto die geschikt is voor circuit heeft zijn technische grenzen. Door de juiste veranderingen aan te brengen en onderdelen te vervangen brengen we auto’s op een niveau die ze geschikt maakt voor bepaald circuitgebruik. Je kunt dit opbouwen van maandelijks tot 2-maandelijks of intensiever gebruik. Wij adviseren het beste op basis van gebruik en de gewenste horizon. Voor elke wens is er een professionele oplossing die met veel passie en kennis toegepast wordt.  

Circuit praktijk 

Via Zip Zandvoort is het mogelijk om te gaan rijden op ons legendarische circuit met uw eigen (race) auto of met een circuit auto die al voor u klaar staat. Wel is het van belang dat u beschikt over een race licentie. Hier hebben wij via onze part6ner ook mooie cursussen in.  

Racen kan individueel, met uw zakenrelaties of in club / meeting verband tussen ondernemers en liefhebbers. Ook kan onderhoud en stalling gefaciliteerd worden. Vraag naar de mogelijkheden! 

Gerelateerde berichten