Ziptuning Zandvoort

GEPLAATST IN

ZipTuning Zandvoort

Welkom in Zandvoort!
Vanuit een mooie race locatie in Zandvoort leveren wij softwarematige chiptuning aanpassingen voor vrijwel iedere auto.
In een professioneel ingerichte bedrijfsruimte richten wij ons op kwalitatieve chiptuning en verdere softwarematige aanpassingen.

Onze zeer goed ontwikkelde adaptieve software verbeterd de auto prestaties zodanig dat er een compleet nieuwe rijbeleving ontstaat. Naast vermogens toename en koppel zorgt onze aanpassing ook voor betere verbruikscijfers.

Onze tuning:
– Op maat ontwikkelde adaptieve software
– Ontwikkeld en uitvoerig getest op onze testbank
– Het optimale resultaat binnen de door de fabrikant aangegeven marges
– Brandstof besparend tot 6 % en meer

Naast chiptuning kunt u bij ons ook terecht voor het softwarematig verwijderen van verschillende fabrieksopties en onderdelen die storing geven of in de weg zitten voor het optimaal presteren van uw auto, bijvoorbeeld:

EGR klep – Start Stop – DPF roetfilter – DTC Foutcodes – Adblue – Decat – Lambda – Versnellingsbak – Gasrespons

Insoric Dyno: meetbare resultaten!
Het hoogwaardige Insoric dyno meet systeem dat wij gebruiken meet zeer nauwkeurig de waardes van uw auto die we helder in beeld brengen met graphics en tabellen.

Import, tuning en leasing.
Naast chiptuning in samenwerking met Ziptuning zijn we al meer dan 10 jaar actief op het gebied van auto import, verkoop en leasing. Via Carconsulting.nl geeft u aan welke auto u graag geïmporteerd wil hebben en wij faciliteren vervolgens alles tot aan het NL kenteken.

De mogelijkheid tot een combinatie van auto import, chiptuning en eventueel leasing via ons bedrijf ST2 Tuning Parts spreekt steeds meer klanten aan. We doen graag een voorstel!

U bent van harte welkom voor een “pitstop” in Zandvoort op de Newtonstraat 18, 2041 CV Zandvoort. Graag ontvangen wij u voor een kennismaking, kop koffie of wellicht direct al meer vermogen..

Gerelateerde berichten