Alleen bij ZIPtuning echte garantie met TUV

GEPLAATST IN news

Bij ZIPtuning nemen wij de fabrieksgarantie op de motor over tot de auto 2 jaar oud is.

Bij ZIPtuning nemen wij de fabrieksgarantie op de motor over tot de auto 2 jaar oud is. Deze garantie komt vanuit ZIPtuning zelf en is vastgelegd in onze algemene voorwaarden. U krijgt het zwart op wit. Op de ZIPtuning software aanpassing rust TÜV keuring en u ontvangt 3 jaar garantie op de software.

Het kwaliteitsbeleid van Automotive Software Development is er op gericht om haar diensten geheel in overeenstemming te laten zijn met de overeengekomen specificaties en de vanzelfsprekende verwachtingen van de klanten.

Het belang van een goede relatie met onze opdrachtgevers heeft hoge prioriteit, echter zonder concessies te doen aan het bovengenoemde beleid. Voorts is het beleid erop gericht fouten te voorkomen en de oorzaken van deze fouten weg te nemen.

Het kwaliteitsbeleid wordt bepaald door de directie en zal op basis van gelijkwaardigheid worden afgewogen met het overige beleid, zoals het financieel-economisch beleid, waarbij gestreefd wordt naar een continue verbetering van de kwaliteit van de geleverde diensten.

U kunt alles nalezen in de heldere algemene voorwaarden welke u ontvangt in een van de ZIPtuning vestigingen.

Gerelateerde berichten