Fleetmanagers Opgelet!

GEPLAATST IN news

Brandstofbesparing & lagere onderhoudskosten voor uw bedrijfswagens.

Hoge onderhouds- en brandstofkosten door agressief rijgedrag? ZIPtuning heeft voor u de oplossing. Via het motormanagement kunnen wij elke bestelwagen zo afstellen dat overmatige belasting niet meer mogelijk is. Waar de huidige systemen in de markt makkelijk te omzeilen zijn of niet werken, werkt onze methode permanent. U hoeft uw werknemers dus niet langer te controleren.

Minder slijtage en lagere onderhoudskosten

In overleg met de klant kunnen we een afstelling op maat maken voor de bedrijfswagens waarbij we naar gelieve de gaspedaalrespons aanpassen of het koppel begrenzen bij een bepaald toerental. Het is daarnaast ook mogelijk om een toerentalbegrenzer of een snelheidsbegrenzer te installeren. De turbodruk kunnen wij eventueel terugnemen ter bescherming van de turbo. Daarnaast kunnen wij het koppel geleidelijker op laten komen ter bescherming van de koppeling. Elke bedrijfswagen kan geheel naar de wens van de klant en de specificaties van het voertuig worden afgesteld.

Brandstofbesparing & rijveiligheid

Helaas houden de meeste werknemers zich niet aan een milieuvriendelijke rijstijl. Door onze afstelling kunt u tussen de 5% en 10% op uw brandstofkosten besparen. Onze methode is absoluut veilig aangezien dit dezelfde methode is die de auto-industrie ook installeert in het motormanagement van de verschillende eco uitvoeringen.

Klantervaring

Leo Verhagen, eigenaar van groothandel Verhagen, bezit 10 VW Caddy’s 1.6 TDI en was het helemaal zat dat hij na een half jaar al een paar grote reparaties moest betalen. “Na het tunen van mijn eigen auto, heb ik contact opgenomen met ZIPtuning. Ze hebben onder andere de gaspedaalrespons van onze Caddy’s teruggeschroefd en een brandstofbesparend programma geplaatst. De auto’s rijden bij normaal rijgedrag zoals voorheen, het trappen is gelukkig nu niet meer mogelijk.”

Joost Masmeijer (Marketing Manager ZIPtuning), merkt op dat er steeds meer bedrijven met een wagenpark de weg weten te vinden naar ons bedrijf. “Helaas gaat niet elke werknemer op een verantwoorde manier met de auto van de zaak om. Praktisch alle bedrijfswagens beschikken tegenwoordig over een turbomotor die uitnodigt om het gaspedaal in te trappen. Wij passen de bedrijfswagen zo aan dat er minder slijtage optreedt en het verbruik van de bedrijfswagens daalt. Elke bedrijfswagen stellen wij volledige af volgens de wens van de klant.”

Op locatie?

Het aanpassen van wagenparken is leverbaar op locatie, de calibratie van het motormanagement neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

De kosten?

Vanaf 350 euro excl. BTW.

Heeft u interesse om geld te besparen op de onderhouds- en brandstofkosten? Neem dan contact op via info@ziptuning.nl of bel naar:

Telefoon: Locatie:
052 826 29 12 Hoogeveen
024 641 75 98 Nijmegen
049 232 73 07 Boekel
015 310 70 34 Nootdorp

Gerelateerde berichten