• Bekijk extra vermogen

Tuning met Garantie

Jarenlange ervaring met chiptuning heeft ons geleerd dat er door onze professionele werkwijze nauwelijks problemen ontstaan. We snappen dat je graag wat extra zekerheid wil. ZIPtuning geeft gratis motorgarantie bij chiptuning. Zo kan je met een gerust hart genieten van meer rijplezier!

 

Standaard zekerheden

- 2 jaar motorgarantie voor auto's tot 2 jaar oud en 100.000 km.
- 5 jaar garantie op de chiptuning.
 


Gratis motorgarantie bij chiptuning

De ZIPtuning motorgarantie is geen verzekering bij een externe partij, zoals je vaak in deze branche ziet. Deze verzekeringen kennen te veel beperkingen en daarom kiezen wij voor een beter geschikte vorm. Omdat wij geloven in onze kwaliteit geven we gratis motorgarantie tot 2 jaar en tot 100.000 km. Voor meer informatie kan je de algemene voorwaarden vooraf aanvragen, zo weet je precies waar je aan toe bent. Een unieke zekerheid speciaal voor jou.

 

Onafhankelijke keuring en certificering

- TÜV Certificaat, …beproefde kwaliteit.
- ISO 9001 Certificering, …werken volgens de hoogste normen.
- Aangesloten bij de RAI vereniging.
- Aangesloten bij de ETO.
- Al onze producten voldoen aan de emissienormen van de ECE-cyclus.
- Voor de meeste producten en chiptuningen is een TÜV certificaat leverbaar.

 

ISO 9001

ISO 9001 is een Kwaliteitsmanagementsysteem. ZIPtuning voldoet ruim aan de hoge eisen die gesteld worden door het ISO instituut. Hierdoor kunnen we de kwaliteit op peil houden en continue innoveren. De ISO 9000-serie zijn standaarden van het ISO instituut die vastleggen hoe een organisatie zijn kwaliteit kan waarborgen. Bij een gecertificeerde organisatie komt er regelmatig iemand van het certificeringsbureau langs om via een audit vast te stellen of de organisatie inderdaad nog aan de eisen voldoet. Doordat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn kunnen we als organisatie constante kwaliteit garanderen.


 

NSA Garantie

Sinds 2007 doet wij al zaken met NSA Garantie, een verzekeraar die het mogelijk maakt om onderdelen van auto’s extra bij te verzekeren. 

Benieuwd hoe dit werkt? Lees hier alles over de NSA Garantie.
 

 

Pieter Paul Castelein