ZIPtuning tuned Mercedes-Benz GLE 63 AMG S

GEPLAATST IN chiptuning

De prachtige bak straalt vrijheid uit, trots en is boven alles verheven. Dat is de Mercedes-Benz GLE 63 AMG S. Net zo adembenemend mooi als zijn iets minder sportief uitgeruste en ‘normale’ broertje, maar daarentegen nog krachtiger, nog robuuster en nog pittiger. Een SUV die de liefhebber doet watertanden. Bovendien is het ZIPtuning gelukt om van deze premium GLE in sportuitvoering de software te optimaliseren. Dat biedt gegarandeerd nog meer rijplezier.

Een indrukwekkende trekkracht en een bijzonder vermogen wordt door de 5,5-liter V8-AMG-biturbo motor geleverd. Als we het over de Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC hebben dan kunnen we dus gerust spreken van een high-end SUV. Daartoe wordt onder andere bijgedragen door de zeventraps automatische transmissie, AMG Dynamic Select met vijf rijprogramma’s, de permanente vierwielaandrijving met de speciale AMG-krachtverdeling van 40:60 en het AMG-sportonderstel.

“662 paardenkrachten en 963 Nm’s zitten in deze superbolide verborgen”

High-performance AMG

De nieuwe Mercedes-Benz GLE 63 AMG S is gebouwd om elk terrein te bedwingen. Het S-model beschikt bovendien over een speciale AMG-voorskirt met frontsplitter in zilverchroom, een A-wing in hoogglanzend zwart en zwarte flics. De krachtig ogende en dynamische achterzijde is een plaatje op zich.

Mercedes-Benz GLE 63 AMG S tuningTuning voor meer pit

Zeker, met 585 pk en 760 Nm is deze wagen, zo standaard vanuit de fabriek, al een monsterlijke SUV. Eentje van ongekende klasse en allure. Totdat de experts van ZIPtuning ermee aan de slag gaan. Want het is deze tuner als eerste gelukt om deze SUV nog monsterlijker te maken!

Als de mannen van ZIPtuning ermee klaar zijn, liggen er maar liefst 662 paardenkrachten en 963 Nm’s in deze superbolide verborgen. De topsnelheid, oorspronkelijk al een indrukwekkende 250 km/u, werd opgeschroefd naar 285 km/u. de acceleratie van nul naar honderd, eerder al in slechts 4,2 seconden, werd teruggebracht naar circa 3,7 seconden. En dat is ongekend snel voor een SUV!

Wil jij jouw Mercedes-Benz GLE 63 AMG S ook helemaal bij de tijd hebben? Vraag dan vrijblijvend om meer informatie, of maak nu een afspraak om langs te komen. Check voor meer uniek beeldmateriaal onze FacebookpaginaInstagram en YouTube.

Gerelateerde berichten