ZipTuning Den Bosch (Boekel)

GEPLAATST IN chiptuning

Team Autobedrijf Arjan van HoutumVoor veel mensen is autorijden meer dan jezelf en anderen van A naar B brengen. Autorijden is een beleving en vaak kies je een auto die écht bij je past.

Als specialist in Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Tesla en Porsche zijn wij altijd op zoek naar jonge occasions met karakter: auto’s die uitgevoerd zijn met bijzondere opties, accessoires en een krachtige motor. Kopers komen hiervoor speciaal naar ons bedrijf, vanuit alle hoeken van Nederland.

Wij leveren niet alleen mooie auto’s. We tunen ze ook.

Misschien denk je dat er aan een auto die al heel compleet en ‘snel’ geleverd wordt, qua tuning niet veel eer meer te behalen valt. Niets is minder waar!

Ziptuning

Chiptuning Den Bosch BoekelOns bedrijf is aangesloten bij ‘Ziptuning’. Vanuit deze samenwerking optimaliseren we het vermogen, het gedrag, de prestaties en de looks van een auto. Zo wordt een auto nog sneller of nog specialer en zorgen we voor een optimale rij-beleving.

Voorbeelden

We optimaliseren DSG versnellingsbakken en automaatbakken. Denk aan het aanpassen van de schakelmomenten en de ‘kickdown’. Meestal is dit in combinate met chiptuning. We verhogen softwarematig het aantal PK’s, de koppelbegrenzing en de koppelingsdruk en optimaliseren de schakeltoerentallen. Je auto wordt een stuk pittiger, sneller en sportiever.

Wil je Launch Control? Dan activeren we die mogelijkheid. Zelfs bij DSG7 met een droge koppeling.

Bij jonge auto’s zorgen we dat het start-/stopsysteem aangepast kan worden, ook als daar formeel nog geen oplossingen voor zijn en we hebben de allermodernste apparatuur voor het uitlijnen van vierwiel-aangedreven auto’s.

Natuurlijk kunnen we de rijbeleving ook op andere manieren extra prikkelen. Bijvoorbeeld door een soundbooster in te bouwen en een extra sportief geluid toe te voegen. Of door sportuitlaten te plaatsen.

De aanpassingen die we doorvoeren zijn voor een deel software-matig. We maken daarbij onder andere gebruik van ‘Insoric Realpower’, waarbij de prestaties van een motor met Zwitserse precisie worden gemeten. Ook maken we gebruik van de kennis, ervaring en producten van Milltek Sport, om het maximale uit een motor en auto te halen.

Ultramoderne werkplaats

Werkplaats Autobedrijf van HoutumOnze monteurs hebben het goed. Onze werkplaats is ruim, schoon en we hebben letterlijk alle modern(st)e gereedschappen, bruggen en apparatuur die nodig zijn om een auto volledig onder handen te nemen.

Heb je een Volkswagen, Audi, Porsche, Tesla of een (andere) hybride auto? Dan is het niet nodig om naar een dealer te gaan. Wij hebben alle apparatuur om storingen uit te lezen, diagnoses te stellen én alle kennis en ervaring in huis om problemen aan te pakken en optimalisaties door te voeren.

Werkzaamheden en services

Showroom Autobedrijf van Houtum

Autobedrijf Arjan van Houtum is een totaalbedrijf in de breedste zin van het woord.

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een jonge occasion met karakter, al dan niet op bestelling geïmporteerd. Wij verzorgen ook de financiering, verzekeringen en (short) lease-contracten.

Klein of groot onderhoud, servicebeurten, schades en reparaties worden allemaal binnenshuis uitgevoerd, door een team van betrokken en gedreven specialisten. Hiervoor hoef je niet naar de dealer. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar levert je ook een flinke kostenbesparing op.

En uiteindelijk willen wij allemaal dat onze klant blij is met ons en met zijn of haar auto en dat ook blijft. Als finishing touch wordt een auto dan ook na een beurt uitgebreid gewassen in onze eigen wasstraat.

Haal meer uit je auto

Natuurlijk wil je optimaal genieten van je auto.

Kom daarom naar autobedrijf Arjan van Houtum in Boekel. Wij bezorgen je niet alleen de mooiste auto, maar zorgen ook dat je maximaal van je auto kunt (blijven) genieten.

Kom naar onze showroom, bel of mail!

Autobedrijf Arjan van Houtum
De Vlonder 7
5427 DB Boekel
Tel: (0492) 327300
E-mail: info@autohoutum.nl

Web: www.autohoutum.nl

Openingstijden
Maandag

08.00 – 18.00

Dinsdag

08.00 – 18.00

Woensdag

08.00 – 20.00

Donderdag

08.00 – 18.00

Vrijdag

08.00 – 18.00

Zaterdag

09.00 – 16.00

Gerelateerde berichten