Volvo V60 chiptunen

GEPLAATST IN chiptuning

Alle fabrikanten werken eraan, zuinige auto’s met veel vermogen. Volvo heeft er eentje, de Volvo V60 2.4 D6 285 pk. Deze Zweedse plug-in-hybrid is het nieuwste speeltje bij Volvo op het gebied van snelle en zuinige auto’s. De 2.4 liter grote 5-cilinder levert gecombineerd met de elektromotor 285 pk en 440 Nm. Dit zijn serieuze cijfers voor een auto die vooral zakelijk gebruikt zal gaan worden of voor vakanties met de kinderen. Volvo maakt gebruikt van de inmiddels bekende plug-in techniek, dat betekent dat de auto in de nacht aan de stroompaal gelegd moet worden zodat de accu’s weer worden opgeladen.

 

Sinds kort bieden wij de mogelijkheid bij ZIPtuning om de V60 te chippen. Het plaatsen van een externe ECU zorgt voor een beter afgesteld motormanagement en een toename in vermogen. Omdat wij een externe ECU plaatsen komt de tuning niet te vervallen na een bezoekje aan de dealer voor een update.

 

De Volvo V60 2.4 D6 is een snelle auto. Omdat er vanaf stilstand al veel koppel beschikbaar is trekt de auto hard op en wanneer de diesel bijspringt heeft u toegang tot al het vermogen. Na het installeren van een externe ECU beschikt de Volvo over 310 pk en 485 Nm. Dit is meer dan de meest krachtige Volvo in het assortiment van de V60, namelijk de 3.0 T. Deze levert 304 pk en 440 Nm. Dit is het meest onzuinige model die ook nog eens een hogere bijtelling heeft. Met een gechiptunede V60 hybride bent u niet alleen snel, maar ook zuinig!

Gerelateerde berichten