Mercedes Benz C350 Hybrid verkoopt als een speer

GEPLAATST IN chiptuning

De nieuwe Mercedes-Benz C350 Hybrid verkoopt nog beter dan de spreekwoordelijke warme broodjes. Niet vreemd, want deze wagen biedt pure luxe voor de zakelijke rijder. Het is bovendien een hybride wagen die over ontzagwekkende paardenkrachten en koppel beschikt. Maar het kan nog beter. Want ZIPtuning kan deze modellen ook softwarematig chiptunen.

Specifiek voor de C350 is een softwareoptimalisatie beschikbaar gekomen. De nieuwe C-Klasse 350 plug-in hybrid met standaard 279 pk is leverbaar vanaf 57.995 euro.

Indrukwekkend design

Sportief, elegant en esthetisch. Het gaat allemaal op voor de Mercedes-Benz C350 hybrid. Maar wat deze plug-in hybrid vooral zo bijzonder maakt, is dat hij een vermogen biedt van maar liefst 279 pk. Dat maakt de C350 hybrid dé ideale auto voor de zakelijke rijder die niet alleen let op de portemonnee, maar daarnaast ook graag geniet van dynamisch rijplezier.

Mercedes-Benz C350 Hybrid ChiptuningHet design van de C-Klasse was qua look and feel vergelijkbaar met de grotere limousines van Mercedes-Benz. De nieuwe C-Klasse is merkbaar gegroeid, is een eigen weg ingegaan en neemt daarmee duidelijk afstand van die van de voorganger. De voorzijde vormt met de grote luchtinlaten en scherp gesneden koplampcontouren dag en nacht het typische zelfbewuste gezicht van deze klasse.

Krachtige schouders versterken de breedte-indruk en verlenen de nieuwe C-Klasse in elke variant een vitale uitstraling vol stijlvolle sportiviteit. Maar de sterke indruk die de C-Klasse aan de buitenkant maakt, wordt in het interieur nog eens bevestigd. Hoogwaardige verwerking en materialen, smaakvolle kleuren en intelligente details creëren een sfeer van rustige zelfverzekerdheid.

Tuning C350 Hybrid

De Mercedes-Benz C350 plug-in hybride rijdt al formidabel, maar het kan natuurlijk nog veel beter. Wie de echte pure klasse van dit Duitse automerk wil ervaren, maakt dus ook even een tussenstop bij ZIPtuning.

Vanuit de fabriek beschikt de Mercedes-Benz C350 Hybrid over 279 pk en een koppel van 600 Nm. In slechts 6,2 seconden spurt de wagen van nul naar honderd. Na chiptuning is er 43 pk bijgekomen en registreren we maar liefst 322 pk. Het koppel is met 53 Nm gestegen naar maar liefst 653 Nm. De topsnelheid voor chiptuning was 246 km/u en is nu naar schatting 265 km/u. De acceleratie is na chiptuning ongeveer 5,7 seconden geworden.

Nog meer tuning mogelijk

ZIPtuning breidt haar database van te tunen merken en types steeds verder uit. Naast diverse nieuwe stage 1 tuningen zijn er voor diverse modellen ook een stage 2 en stage 3 tuning mogelijk.

Vanaf een stage 2 en 3 tuning worden in de meeste gevallen onderdelen aan de wagen toegevoegd, c.q. vervangen, waardoor de prestaties van de wagen aanmerkelijk worden verbeterd. Een voorbeeld van een stage 2 tuning is: aangepaste motorsoftware, sportuitlaat, sportkatalysator, en een grotere intercooler (vanaf 2.500 euro).

Bij een stage 3 moet je denken aan: aangepaste motorsoftware, sportuitlaat, sportkatalysator, grotere intercooler en een grotere turbo (vanaf 9.000 euro). Ieder stage 2 of 3 tuning voeren wij op maat uit. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen.

Naast stage 2 en 3 tuningen zijn er onlangs weer nieuwe stage 1 tuningen voor diverse andere modellen beschikbaar gekomen, zoals voor Toyota en Audi. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze site, waar je de voor jouw wagen beschikbare tuning kunt checken.

Wil jij jouw Mercedes-Benz C350 plug-in hybride of een ander model ook helemaal bij de tijd hebben? Vraag dan vrijblijvend om meer informatie, of maak nu een afspraak om langs te komen. Check voor meer uniek beeldmateriaal onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten