Chiptuning Bentley Continental GTC

GEPLAATST IN chiptuning

Bentleys, het zijn niet auto’s die je elke dag ziet. Voorzien van alle luxe, het hoogst mogelijke afwerkingsniveau en een dikke motor onder de kap toeven ze door de meest luxe wijken ter wereld. Heb je de beschikking over een GTC, dan kan je ook van de zon genieten. Voeg je daar een 6-liter W12 aan toe, dan heb je de droomauto van iedere jongen te pakken. Maar voor de puntjes op de ‘i’ moet een Bentley toch eerst langs ons!

 

De 6.0 twin-turbocharged W12 heeft standaard 560 pk en laat de 2.485 kg zware automobiel daarmee accelereren tot 312 km/h. Toch zien Bentley rijders het nut van ZIPtuning in, zo ook deze week. De GTC 6.0 W12 van de betreffende klant is volledig geoptimaliseerd. De trekkracht nam toe met 103 Nm en komt daarmee uit op 753 Nm. Het vermogen hebben we na optimalisatie gemeten op 627 pk.

 

Na een bezoek aan ons is de GTC pas echt helemaal af. In staat om het cabrio-snelheidsrecord van 325 km/h te breken en voorzien van nóg betere prestaties, een lager verbruik en een mooier motorkarakter!

 

Gerelateerde berichten