ZIPtuning feliciteert coureurvrouw Liselore Albers

GEPLAATST IN news

Leuk natuurlijk, al die voetbalvrouwen. Maar bij ZIPtuning hebben we veel meer met echte, onvervalste coureurvrouwen! Liselore Albers is de eerste die nu van zich laat horen. Op het circuit – in een door ZIPtuning gesponsorde raceauto én in een fantastisch boek dat zondag 22 augustus uitkomt. Daar feliciteren we haar natuurlijk hartelijk mee!

Pumps in de pits
Als vrouw van Formule 1 racelegende Christijan Albers kent Liselore de racewereld door en door. Daarover doet ze nu een uniek boekje open. In haar boek ´Pumps in de pits´ baseert ze zich op alles wat ze tijdens de coureurtijd van haar man heeft meegemaakt. Niet alles is echter waar gebeurd. Continu winkelen is aan haar bijvoorbeeld niet besteed. Ze richt zich liever op haar eigen Audi DTM raceautoÂ… en dat doen we bij ZIPtuning ook!

ZIPtuning sponsort Liselore
Tijdens de Bavaria City Race, die op zondag 22 augustus in Rotterdam wordt gehouden, gaat Liserole ter promotie van haar boek in haar Audi DTM het circuit op. Voor de gelegenheid is deze gesponsord door ZIPtuning – want als er iets nieuws en opvallends in de racewereld gebeurt, zijn we daar uiteraard als eerste bij. We wensen Liselore veel succes – op het circuit én natuurlijk met haar boekverkoop.

Gerelateerde berichten