Tuning voor uw bedrijfswagenpark?

GEPLAATST IN news

Bent u bekend met de voordelen van chiptuning voor uw bedrijfswagen?

Is het interessant om uw bedrijfswagens te tunen? Blijft u er maar niet in slagen om de onderhoudskosten van uw wagenpark te drukken? Weet u geen besparing op brandstof te realiseren? ZIP biedt dé oplossing.

In ons vorige artikel “Fleetmanagers Opgelet!” las u al hoe brandstofbesparing & lagere onderhoudskosten voor uw bedrijfswagens te realiseren zijn. Ditmaal gaan wij dieper in op hoe wij dit realiseren. Jaarlijks passen wij honderden bestelwagens aan waarbij wij in de meeste gevallen het koppel terugnemen om slijtage te verminderen en tunen wij om brandstofbesparing te realiseren.

Onlangs hebben wij ook een wagenpark mogen aanpassen dat problemen had met de laatste generatie Volkswagen Transporters met 7-traps DSG automaat. Deze Transporters hebben allemaal te maken met ondertoeren, wat resulteert in een auto die te snel opschakelt. Dit is een zeer vervelende rijeigenschap. Ee combinatie van chip- en DSG tuning lost dit probleem op.

Om duidelijkheid te verschaffen over de mogelijkheden voor uw wagenpark bieden wij vier producten aan om uw bedrijfswagens aan te passen.

ZIP Power

ZIP Power

Met “ZIP Power” optimaliseren wij de software van uw bedrijfswagen door te zorgen voor een perfecte verhouding tussen lucht, brandstof en ontsteking. Deze afstelling maakt de motor efficiënter en krachtiger. Door de toleranties van de motor en aandrijflijn te respecteren, komen we tot een duurzaam product. Tunen is in onze ogen dus het vinden van de juiste balans. Klant en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Neem nu direct contact met ons op om meer te weten te komen over ZIP Power.

ZIP EcoZIP Eco

Met “ZIP Eco” stellen wij uw motor af op een lager verbruik met behoud van het originele motorvermogen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat een motor zuiniger af te stellen zonder dat er sprake is van extra belasting van de aandrijflijn. Na de “ZIP Eco” motorkalibratie rijdt uw wagenpark zuiniger waardoor een snelle Return Of Investment gegarandeerd is.

Neem nu direct contact met ons op om meer te weten te komen over ZIP Eco.

ZIP ProtectZIP Protect

Ter bescherming van uw onderdelen is “ZIP Protect” smart en adaptief. Uw versnellingsbak, koppeling en aandrijflijn beschermen wij door het koppel geleidelijk op te bouwen en de maximaal toegestane waarden volgens leverancier niet te overschrijden. Uiteraard is het mogelijk om het koppel te begrenzen bij een bepaald toerental.

Neem nu direct contact met ons op om meer te weten te komen over ZIP Protect.

ZIP Delete

ZIP Delete

ZIP Delete biedt de mogelijkheid om milieusystemen zoals roetfilters (dpf), uitlaatgascirculatie (EGR) en urea (adblue) te verwijderen en te deactiveren. Veel wagenparken beschikken over bedrijfswagens die nooit harder dan 60 km/u rijden. De milieusystemen functioneren niet bij kleine afstanden en zeer lage snelheden waardoor motorschade veroorzaakt kan worden. De haven van Antwerpen en Schiphol bezitten dit soort wagenparken en inmiddels hebben wij al diverse bedrijfswagens aangepast.

Neem nu contact contact met ons op om meer te weten te komen over ZIP Delete.

Oplossing Op maat

Als bedrijf heeft u specifieke wensen en daarom bieden wij oplossingen op maat. In overleg met u kiezen wij de juiste oplossing voor uw probleem.

Heeft u interesse om de onderhouds- en brandstofkosten te drukken? Neem dan nu met onze adviseurs contact op via info@ziptuning.nl of bel naar:

Telefoon: Locatie:
052 826 29 12 Hoogeveen
024 641 75 98 Nijmegen
049 232 73 07 Boekel
015 310 70 34 Nootdorp

Gerelateerde berichten