Tuning maakt wagen stuk sneller

GEPLAATST IN news

Een Ford met een 1.5 TDCI motor, een Volvo met een 2.4 D4 VEA motor en een Audi A6 met een 3.0 TDI motor is, als ze door de fabrikant worden geleverd voor menigeen al lekker ‘snel’ en ‘pittig’ genoeg. Maar wie de oorspronkelijke prestaties nog lang niet genoeg vindt, heeft geluk. De experts van ZIPtuning kunnen nu ook deze allernieuwste modellen chiptunen en ze nog sneller en pittiger maken.

Chiptuning zorgt voor beduidend betere prestaties van de motor. Door de software van de in de wagens aanwezige ECU’s te optimaliseren kunnen de motoren nog betere prestaties leveren. Het resultaat is verbeterd rijplezier en comfort voor de bestuurder.

Ford 1.5 TDCI

De nieuwe generatie Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Tourneo en de Ford C-max (vanaf 2015) beschikken allemaal over  de 1.5 TDCI motor. Hier zit de EDC17C70 ECU in die de experts van ZIPtuning inmiddels kunnen chiptunen voor betere prestaties. Dit geldt voor de modellen met 75, 95 en 120 pk.

Volvo 2.4 D4 VEA

Bij Volvo zijn nu ook alle 2015 modellen te tunen met de 2.4 D4 VEA motor. Deze zit in de V60, V70, XC60 en XC70. Zij beschikken over een EDC17CP68 ECU waarvan de software ook geoptimaliseerd kan worden.

Audi A6 3.0 TDI ChiptuningAudi A6 3.0 TDI

De Audi A6 3.0 TDI’s, met de EDC17CP54 ECU, met standaard 218 en 272 pk zijn nu ook door ons te chiptunen. De gemeten resultaten hebben wij toegevoegd aan onze database.

ZIP Approved

Uitgebreide testen, datalogs, diagnoses en geavanceerde programmering zijn zoals altijd vooraf gegaan om een hoogwaardige tuning af te leveren die naadloos aansluit bij de specifieke auto. De tuning is ontwikkeld binnen de door de fabrikant gestelde grenzen en optimaliseert de afstelling van de motor, zonder de betrouwbaarheid en het verbruik negatief te beïnvloeden.

U ontvangt steeds 5 jaar gratis softwaregarantie op het door ons ontwikkelde motormanagement. Voor nieuwe auto’s bieden wij een aanvullende motorgarantie op de motor, aandrijflijn en versnellingsbak. Nieuwe auto’s kunnen hierop beroep doen tot twee jaar na eerste inschrijvingsdatum of tot wanneer de auto 100.000 km gereden heeft.

Uiteraard zijn ook voor diverse andere modellen en motoren tuningen beschikbaar. Tenslotte breiden we onze kennis, kunde én onze database, vrijwel dagelijks uit.

Dus check hoe wij jouw wagen naar een hoger level kunnen brengen. Vraag nu vrijblijvend informatie aan, of maak een afspraak in een van onze vestigingen!

Gerelateerde berichten