Samenwerking NKC en ZIPtuning levert je 10 procent korting op

GEPLAATST IN news

Wie wil er nu niet een vakantie zonder ergernissen? Heerlijk relaxt op pad met de camper? Toch is het vaak de camper zelf die voor ergernissen zorgt. De mobile home is soms erg traag en inhalen is vaak een crime. Maar niet als de experts van ZIPtuning de camper onder handen nemen. Dan krijgt de wagen meer koppel en meer paardenkrachten, waarmee de onbezorgde vakantie een zekerheid is. NKC-leden krijgen bovendien 10% korting.

Een kwalitatief hoogstaande chiptuning heeft geen invloed op de betrouwbaarheid, noch op de levensduur van de motor. Mits je de camper goed onderhoudt. ‘Het is daarom belangrijk te kiezen voor een tuner met kennis van zaken’, aldus Joost Masmeijer, bedrijfsleider van ZIPtuning in Houten. ‘De software op het bestaande motormanagementsysteem wordt door ons geoptimaliseerd. De tuning van iedere specifieke camper ontwikkelen wij in eigen huis, geheel op maat én op basis van jouw eigen rijgedrag.’

Vertrouwd adres

Het opnieuw afstellen door ZIPtuning maakt iedere camper fors sneller, comfortabeler en efficiënter. ‘Na tuning heb je duidelijk meer koppel en dat juist niet alleen bij vol gas. Jouw motor voelt simpelweg veel soepeler aan’, aldus Masmeijer. ‘Tussenacceleraties zijn fors verbeterd wat inhaalacties een stuk makkelijker en veiliger maakt. De opbouw van kracht verloopt duidelijk vloeiender. Ook verbetert de gaspedaalrespons. Je hebt zodoende meer controle over de motor.’

Waarom kiezen voor ZIP?

Check Individuele aanpak klant en camper
Check Verbeterde acceleratie en gasrespons
Check Custom remap ontwikkeld op onze 4×4 Superflow Dyno
Check Bescherming van de koppeling en het vliegwiel
Check Unieke ZIP safety features

10% korting

Speciaal voor alle NKC-leden bieden we 10% korting op iedere chiptuning op maat. Deze korting ontvang je op vertoon van jouw NKC-card.

Benieuwd wat wij voor jouw camper kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend informatie aan, of neem direct contact met ons op via:

Telefoon: Locatie:
052 826 29 12 Hoogeveen
024 641 75 98 Nijmegen
049 232 73 07 Boekel
015 310 70 34 Nootdorp

Gerelateerde berichten