Meer dan 1.600 rijervaringen van klanten op ZIPtuning.nl

GEPLAATST IN news

We zijn bij ZIPtuning gek op complimenten

We zijn bij ZIPtuning gek op complimenten. Logisch dus dat we een deel van onze website hebben ingericht voor klantreacties – positief én negatief. Onze service en deskundigheid zorgen er immers voor dat we in vrijwel alle gevallen niets dan lovende woorden krijgen. En daar zijn we trots op. Zeker nu we al meer dan 1.600 rijervaringen van klanten mochten ontvangen!

Handig als u twijfelt

Bij ZIPtuning kunnen we wel zeggen dat we goed zijn, maar u kunt het uiteindelijk altijd beter vragen aan een klant. Dat is dan ook een tweede reden waarom we graag van klanten horen. Zij helpen ons mensen die nog twijfelen te overtuigen van onze professionaliteit. Bovendien bewijzen zij dat tuning geschikt is voor werkelijk alle soorten en typen auto´s. Van Ferrari tot Bentley. En van Volkswagen, Citroen, BMW tot zelfs Dacia. Want wie zegt dat tuning alleen voor exclusieve dure auto´s is weggelegd?

Dit is wat enkele relaties over ZIPtuning zeggen:

• Over onze service: Â“De ontvangst en professionaliteit van ZIPtuning is zeker aan te bevelen. Ik had op zaterdag om 12:00 uur een afspraak en was gewoon dus om 12:00 uur aan de beurt. 1,5 uur later was ik de deur uit met een nieuwe VW Golf.” En bijvoorbeeld: “Deze mensen staan garantie voor degelijkheid, trouwens terwijl je wacht kom je ook niets tekort (koffie, frisdrank).”

• Over zuiniger rijden: “Ik heb de auto pas kort en vond hem nogal onzuinig. Het lagere verbruik is nu duidelijk merkbaar, de besparing ligt toch wel in de buurt van de 10%.” En bijvoorbeeld: “Het extra vermogen is duidelijk voelbaar, het is nu een bom! De eerste 500 km rustig ingereden en het verbruik was duidelijk minder. Het beste van twee werelden!”

• En natuurlijk over de rijeigenschappen: “De 1.8 TSI kon al aardig overweg met de Octavia, maar wat een toename in vermogen! Zelden ook maar enige concurrentie bij het stoplicht. Wat niemand verwacht van een dergelijke gezinscombi.” En bijvoorbeeld: “Sinds ik twee weken geleden bij ZIPtuning ben geweest, is mijn V70 D5 echt stukken pittiger geworden. Het was al geen slome auto, maar het verschil is merkbaar. Vooral tussen 90 en 140 is hij gretiger dan ooit.”

Oordeel zelf!

Bekijk hier alle rijervaringen van klanten. U kunt filteren op uw eigen automerk, zodat u alleen de reacties kunt lezen die voor u relevant zijn.

Gerelateerde berichten