Handig BMWeetje:

GEPLAATST IN news

Ook de nieuwste BMW-uitvoeringen nu tunebaar bij ZIPtuning.

Bij ZIPtuning willen we altijd de laatste modellen als eerste kunnen chiptunen. Het is onze ingenieurs dan ook opnieuw gelukt een staaltje vakwerk af te leveren met een op maat gemaakt tuningpakket voor de in 2010 vernieuwde BMW 1- en 3-series. Aan de vernieuwde 5-serie wordt nog hard gewerkt.

Aangepaste motoren nu in optimale versie
BMW heeft dit jaar verschillende modellen opgefrist en van nieuwe en aangepaste motoren voorzien. De nieuwe 320d levert nu bijvoorbeeld iets meer vermogen dan zijn voorganger (184 pk) en 30 Nm meer koppel (maximaal 380 Nm). In de standaard versie uiteraard! Want als de professionals van ZIPtuning met de motor aan de slag gaan, zijn de prestaties nóg veel aantrekkelijker. 232 pk en 494 Nm koppel bijvoorbeeld. Daarbij is de topsnelheid met 13 kilometer gestegen naar 239 kilometer per uur en is het brandstofverbruik bij gelijk rijgedrag gedaald met 0.3 liter op 100 kilometer.

Bijna alle modellen
BMW bouwt uiteraard perfecte motoren, maar bij ZIPtuning zorgen we ervoor dat ze ook écht optimaal presteren. Uiteraard niet alleen de 320d, maar bijvoorbeeld ook de 316d en 318d. En in de 1-serie de 116d, 118d en 120d. Op www.ZIPtuning.nl vindt u alle modellen terug. In de 5-serie F10 zijn vernieuwde beveiligingstechnieken aangebracht waarover onze ingenieurs zich momenteel buigen. Over de tuningmogelijkheden van deze BMW´s hopen we u binnenkort dan ook meer te kunnen vertellen.

Gerelateerde berichten