Database uitgebreid met tuning van motoren, quads, jetskis, boten, trucks en tractoren

GEPLAATST IN news

Altijd al wat meer pit in de motor van je voertuig gewild? Check dan nu onze database en kijk wat ZIPtuning voor je kan doen. Ons bestand is recentelijk uitgebreid met maar liefst 2.251 extra modellen. En dan hebben we het niet alleen over auto’s! In onze database vind je nu ook de tuning resultaten van motoren, quads, jetski’s, speedboten, trucks en tractoren.

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook andere motoren tunen dan die in de personenauto’s liggen. Klanten zijn aansluitend blij verrast als we die vraag met een volmondig ‘ja’ kunnen beantwoorden. Want niet alleen de motoren van trucks, maar ook die van vele jetski’s, moto’s, quads, tractoren en speedboten kunnen door ons worden getuned voor nog betere prestaties.

Ander type tuning

Het spreekt voor zich dat tuning van dit soort voertuigen anders gaat dan bij personenauto’s. Zo kun je bij jetski’s bijvoorbeeld niet het gaspedaalrespons aanpassen, aangezien een jetski deze niet heeft. Ook een koppeling geleidelijk opbouwen kan niet omdat niet alle type voertuigen over een koppeling beschikken. Maar dat wil niet zeggen dat we er helemaal niets mee kunnen!

Onze database is recentelijk uitgebreid met de volgende tuningen:

Moto’s & Quads: Aprillia, BMW, Buell, Can-am, Ducati, Easy Trike, Gilera, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Piaggio, Polaris, Suzuki, Triumph, Yamaha
Jetski’s: Kawasaki, Yamaha, Seadoo
– Boten: Yamaha, Volkswagen Marine, Volvo Penta, Suzuki
Trucks: DAF, Scania, MAN, Renault, Volvo, Iveco, Mercedes-Benz, en nog veel meer.
Tractoren: Case, Caterpillar, Claas, Deutz, Fendt, John-Deere, Massey-Ferguson, en nog veel meer.

In totaal zijn er maar liefst 2.251 (!) voertuigen bij gekomen.

Traktoren TuningZIPtuning gaat door!

Onze database breidt zich vrijwel dagelijks uit, dus vind je je motortype vandaag niet in ons bestand, dan staat hij er wellicht morgen wel bij. Zo zit er een dezer dagen weer een grote update voor personenwagens aan te komen.

Kortom, blijf onze database checken en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Gerelateerde berichten