BMW stelen is appeltje-eitje, voorkom ellende met ZIPguard

GEPLAATST IN news

Techniek staat voor niets, zeggen ze wel eens. Helaas heeft ook het dievengilden daar kennis van genomen. Steeds vaker worden er vooral BMW’s gestolen zonder dat er sprake is van braaksporen of wegnamen van sleutels. Met moeilijke verzekeringskwesties en veel rompslomp als gevolg.

 

Gestolen in enkele minuten

Het systeem dat dieven voor nog geen duizend euro op de kop tikken, is in staat nieuwe sleutels te programmeren voor jouw auto. Dit doen ze zonder dat ze daarbij de originele sleutels nodig hebben. Binnen enkele minuten kunnen de dieven met je auto wegrijden. Zelfs een klasse 5 alarm of een track en trace systeem is geen belemmering. GPS en GSM jammers worden ingezet om het signaal te verstoren.

 

ZIPGuard

Bij ZIP geloven we als geen ander in techniek. Het is onze passie en het oplossen van dit probleem was onze uitdaging. De ZIPguard is het resultaat van maanden aan research en development. De ZIPguard module voegt een password toe aan het sleutelsysteem dat standaard onbeveiligd is. Met de ZIPguard voorkom je dat dieven nieuwe sleutels kunnen inleren op je BMW. De module is volledig getest en interfereert niet met de elektronica van de auto. De ZIPguard wordt buiten het zicht geplaatst en is niet te detecteren.

 

Voorkom diefstal

We zijn er trots op dat we een effectieve oplossing hebben ontwikkeld voor een nieuwe manier van autodiefstal. Particulieren en verzekeringsmaatschappijen kunnen honderdduizenden euro’s per jaar besparen met de inzet van de ZIPguard. De module is per direct verkrijgbaar bij iedere ZIPtuning vestiging. Voor 590 euro inclusief montage, is je BMW bestendig tegen deze opkomende vorm van autodiefstal.

Gerelateerde berichten