Beter iets meer betalen, dan geheel niet tevreden zijn!!

GEPLAATST IN news

Vorige maand mijn Peugeot RCZ elders in het land laten chiptunen, dit verliep achteraf niet naar tevredenheid

Vorige maand mijn Peugeot RCZ elders in het land laten chiptunen, dit verliep achteraf niet naar tevredenheid. De motor liep niet mooi en had nauwelijks meer vermogen, dus absoluut niet tevreden, maar wel veel geld hiervoor betaald. Ben toen maar eens op het internet gaan kijken of er bedrijven zijn die wel ervaring met deze auto (motor) hebben. Kwam toen op de website van ZIPtuning in Utrecht terecht, heb dit bedrijf toen een mailtje gestuurd van mijn probleem met de RCZ. Direct kreeg ik antwoord van de directeur van ZIPtuning om hem te bellen en mijn probleem mondeling uit te leggen.

Na een prettig gesprek werd ik uitgenodigd om een afspraak te maken om ze eens naar deze tuning te laten kijken. Afgelopen zaterdag was het zover, ik met mijn RCZ naar Utrecht, daar werd ik zeer vriendelijk ontvangen en vertelde men mij wat ze gingen doen. Gezien mijn ervaring met andere tunings bedrijven was mijn eerste indruk al heel goed. Na enige tijd te hebben gewacht in hun toch wel mooi ingerichte wachtruimte en onder het genot van een goed bakje koffie was mijn auto klaar. Door de directeur en medewerkers werd mij medegedeeld dat ze de computer hadden aangepast naar de juiste waarde zoals hun er al enkele van deze hadden gedaan.

Toen nog even zelf met de directeur een rondje rijden of ik het verschil kon merken, en jazeker wat een verschil de motor hapert niet meer en gaat als de brandweer. U begrijpt natuurlijk wel dat ik zeer tevreden ben met dit bedrijf en hun zeer professionele werkwijze.

Voor mij is dit een goede les geweest, kijk dus niet alleen naar wat je moet betalen, maar wat voor service en eindresultaat je krijgt bij een bedrijf. Mijn ervaring is nu, beter iets meer betalen en een goed resultaat, dan iets minder en geheel niet tevreden zijn!! ZIPtuning heel hartelijk bedankt voor jullie diensten en coulance.

Ps. een volgende auto van mij gaat zeker naar ZIPtuning in Utrecht.

Gerelateerde berichten