1.6 TDI & 2.0 TDI CR nu te tunen!

GEPLAATST IN news

Dieselrijders die een recente 1.6 TDI of 2.0 TDI van het VAG-concern onder de kap hebben, kunnen vanaf nu bij ZIPtuning terecht. De populaire motoren die te vinden zijn in de nieuwste modellen van Audi, Seat, Skoda en Volkswagen krijgen meer kracht, zonder in te boeten op het verbruik.

 

 

VAG-middenklassers

Onze technische afdeling heeft al zijn kennis ingezet om de software van de vernieuwde VAG-diesels optimaal af te stellen. Het resultaat presenteren we met trots. Automobilisten met een 1.6 TDI of 2.0 TDI van de laatste generatie Volkswagen Golf, Audi A3, Seat Leon of Skoda Octavia kunnen met chiptuning van ZIP rekenen op een betere krachtopbouw en mooiere vermogenskromme. Dit resulteert in sterk verbeterde prestaties en een hoger comfort.

 

 

Chiptuning 1.6 TDI & 2.0 TDI

De 1.6 TDI’s die de fabriek zijn uitgerold met 90 pk of 105 pk, gaan met ZIP naar 147 pk en 313 Nm.

Berijders van een 2.0 TDI die standaard is voorzien van 150 pk en 320 Nm kunnen na de tuning rekenen op GTD-waardige prestaties. Onze ingenieurs hebben een indrukwekkende 197 pk en 413 Nm uit het motorblok weten te halen.

 

 

Lange overbrengingsverhoudingen 

De 1.6 TDI en 2.0 TDI hebben lange overbrengingsverhoudingen waardoor de motor in de praktijk weinig toeren draait. Goed voor het milieu, maar niet voor het rijcomfort. De ZIP chiptuning speelt hier op in. Door een verhoogd koppel bij lagere toerentallen is het rijgemak toegenomen en gaat inhalen in een hoge versnelling gemakkelijker.

 

 

ZIP Approved

Uitgebreide testen, diagnoses en geavanceerde programmering zijn vooraf gegaan om een hoogwaardige tuning af te leveren die naadloos aansluit bij de specifieke auto. Onze tuning is ontwikkeld binnen de door de fabrikant gestelde grenzen en optimaliseert de afstelling van de motor, zonder de betrouwbaarheid en het verbruik negatief te beïnvloeden. Fiscale voordelen zoals een lage bijtelling blijven hierdoor behouden. ZIP levert bij de tuning standaard 2 jaar en/of 100.000 km motorgarantie. Uiteraard zijn ook voor andere modellen en motoren tuningen beschikbaar, kijk hiervoor op ziptuning.nl.

Gerelateerde berichten