close
loader
  • Bekijk extra vermogen

Home General Info request side

Diagnose Centrum ZIP

Diagnose Centrum ZIP

Chiptuning Methodes

Chiptuning Methodes
Bekijk extra vermogen

Auto Diagnose Centrum ZIPtuning

ZIPtuning Auto Diagnose Centrum

Heeft jouw auto te maken met storingen waarvan de oorzaak onbekend is? Of foutcodes die blijven terugkomen? Jarenlange ervaring in de automotive sector heeft ervoor gezorgd dat wij uitgebreide kennis hebben opgebouwd in het opsporen van foutcodes en het stellen van de juiste auto diagnoses.

Door onze specialistische kennis, hoogstaande diagnose apparatuur en vakmanschap kunnen wij probleemloos de foutcodes van jouw auto oplossen, de conditie van de motor testen, de compressie testen, lekkages detecterenDSG versnellingsbakken optimaliseren en snelheidsbegrenzers plaatsen of juist verwijderen. Dit is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die de Diagnose Centrum van ZIP voor jouw auto kan betekenen. Hieronder vind je meer over de werkzaamheden dat ons Diagnose Centrum het vaakst uitvoert.

Pieter Paul Castelein

Meer Informatie Vraag Ons Diagnose Centrum

Motorconditie test

Motorconditie Test

U wilt toch ook het beste uit uw wagen halen?

Om zeker te weten dat de motor van uw wagen in opperste conditie is en dat er nergens verlies optreedt door storingen, lekkage of andere mankementen, kunt u bij ZIPtuning een motorconditie test laten uitvoeren.

 


Compressietest ZIPtuning

Compressietest

Juiste zuigerdruk biedt sterk verbeterde prestaties

Belangrijkste doel van de compressietest is om te controleren of er niet teveel verschil in compressie tussen de cilinders is, dus of er geen lekkage plaatsvindt.

 

Foutcode Uitschakelen

Foutcode Uitschakelen

Foutcode Diagnose Functionaliteit Uitschakelen

Heeft jouw auto foutcodes die niet te verwijderen zijn door diagnose computers of door het vervangen van onderdelen? Is jouw auto technisch helemaal in orde maar toch branden er storingslampjes in jouw dashboard? Wij hebben de oplossing!

 

Snelheidsbegrenzer Verwijderen/Plaatsen

Snelheidsbegrenzer Verwijderen/Plaatsen

Verlost zijn van een snelheidsbegrenzer of een snelheidsbegrenzer plaatsen?

Wil jij eindelijk verlost zijn van de snelheidsbegrenzer dat jouw auto heeft? Of wil je juist een snelheidsbegrenzer laten plaatsen? Veel auto's hebben een elektronische snelheidsbegrenzer. Geen probleem, ons Diagnose Centrum kan dit softwarematig verwijderen. Ook kunnen we juist een snelheidsbegrenzer plaatsen. Aan jouw de keuze.