close
loader
  • Bekijk extra vermogen

Home General Info request side

Diagnose Centrum ZIP

Diagnose Centrum ZIP

Chiptuning Methodes

Chiptuning Methodes
Bekijk extra vermogen

ZIPguard; De beste BMW beveiliging

ZIPtuning dicht groot beveiligingslek in BMW auto’s

Voorkomen dat iemand zonder autosleutel gemakkelijk je auto start en hier mee wegrijdt? Verhinderen dat de startonderbreker van je BMW binnen 2-3 minuten te omzeilen is? De standaard startonderbreker zou je BMW goed moeten beveiligen tegen een autodief. Dit zorgt er immers voor dat iemand zonder sleutel de auto niet kan starten. Onderzoek heeft aangetoond dat het mogelijk is met een speciaal apparaatje een nieuwe startcode voor de BMW op een nepsleutel te zetten. Wees gerust, wij hebben de oplossing.

Bij criminelen is dit helaas niet onopgemerkt gebleven. Deze startonderbreker, die zelfs in de duurste BMW’s is geïnstalleerd, kan door autodieven gemakkelijk gehackt worden waardoor de auto gewoon te starten is. Met een relatief kleine investering van €1.000 kan een crimineel een tool kopen waarmee bijna alle BMW auto’s gewoon te kraken zijn.

Het gevolg van deze zwakke startonderbrekers is een enorme groei in het aantal autodiefstallen. Met name jonge auto’s zijn hiermee aantrekkelijk geworden voor de professionele autodief. Een jammer wordt gebruikt om het alarmsysteem onklaar te maken en de startonderbreker wordt met behulp van de tool gemakkelijk omzeild. Binnen enkele minuten is je auto weg. Zonde toch?
 

Autodiefstal voorkomen?

Bij ZIPtuning kunnen wij dit voorkomen. In Nederland wordt elke 16 minuten ergens een auto gestolen, laat dit niet jouw auto zijn! Wij kunnen het beveiligingslek in een BMW auto dichten waardoor deze niet meer te starten is door iemand zonder sleutel. Autocriminelen zijn tegenwoordig slimmer dan je denkt. Met de geavanceerde elektronica die autodieven gebruiken is je auto binnen enkele minuten gestolen.
 

Hoe werkt de ZIPguard?

Wij plaatsen een apparaat van hoogwaardige kwaliteit in je BMW die er dan voor zorgt dat een autodief niet zomaar een nieuwe sleutel kan programmeren. De diagnose-interface die elke BMW heeft zal worden beveiligd met de ZIPguard zonder dat je hier last van hebt.

Check

ZIPguard is niet te omzeilen door professionele autodieven.

Check

Brengt geen ongemakken met zich mee en wordt geïnstalleerd door onze experts.

Check

De motor van je auto is alleen te starten met de originele sleutel.

Let op: de BMW update van 2012 heeft het beveiligingsprobleem nog niet volledig verholpen, je auto loopt dus nog steeds gevaar.
 

Wacht niet tot het te laat is en maak je BMW bestand tegen de hedendaagse autodief! Wij installeren snel en vakkundig de ZIPguard in je BMW.

 

Druk op de knop hieronder om direct een afspraak te maken of om meer informatie aan te vragen.


 
VRAAG INFORMATIE AAN

Bel gerust als je nog vragen heeft naar 088 – 116 77 77.

Openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag, van 9 tot 18 uur.
Op donderdagen zijn wij tot 21 uur geopend.

 

Pieter Paul Castelein