• Bekijk extra vermogen

BMW X1 Chiptuning

De BMW X1 chiptunen

De BMW X1 met achterwielaandrijving beschikt over een 2.0 liter turbodieselmotor van BMW. De 18d heeft 143 pk en de 20d heeft 163 pk. Na chiptuning van 18d wordt het vermogen verhoogt met 37 pk en 100 Nm. Het vermogen van de 20d wordt na de chiptuning verhoogt met 47 pk en 55 Nm.
 

BMW sDrive 20d SE M sport

De BMW sDrive 20d SE M sport met een 2.0 liter dieselmotor heeft een vermogen van 184 pk en 380 Nm. Deze sDrive 20d SE M sport variant beschikt over een zestraps versnellingsbak waarbij de trekkracht al bij lage toeren beschikbaar is.


Achttraps versnellingsbak

De twee xDrive varianten, de 18d en de 20d, zijn  vierwielaangedreven. Standaard beschikken deze modellen over een zestraps handgeschakelde versnellingsbak. Maar sinds 2012 zijn ook de achttraps automatische versnellingsbakken beschikbaar voor deze modellen.  


Chiptuning BMW X1 xDrive28i 2.0 liter twin-turbo

Het assortiment wordt aangevoerd door de xDrive28 2.0 liter, 245 pk twin-turbo benzinemotor. De xDrive28i is alleen beschikbaar in vierwielaandrijving en met automatische transmissie. Na chiptuning van de BMW xDrive28i krijgt deze 45 pk en 70 Nm meer.

De vierwiel aangedreven X1 is alleen aan te raden als je dit ook daadwerkelijk nodig hebt. De sDrive 20d heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 4.4liter per 100km. Daarnaast zijn alle vijf de BMW’s verkrijgbaar in SE of M sport uitvoering. De BMW 20d wordt ook nog in een Efficiënt Dynamics uitvoering aangeboden.


Fatsoenlijk verbruik

De dieselmotoren van BMW staan bekend om hun lage CO2 uitstoot en hun fatsoenlijke verbruik. De BMW X1 sDrive 20d Efficient Dynamics is de meest slimme keuze als je zuinig wilt rijden. 


Kortom, chiptuning geeft jouw X1 niet alleen meer pk's en nm's, het geeft in de meeste gevallen ook voordeel op het brandstof gebruik. Het is een eenmalige investering waar je in alle opzichten veel plezier van zult hebben.

Kom ook bij de ZIP community en ervaar wat ècht autorijden inhoudt.


Ontvang GRATIS meer informatie

Foto's en Video's

Rijervaringen

Henry Zwiers

Bij het wegrijden van uit de garage kreeg ik kippenvel van de enorme trekkracht. De topsnelheid heb ik niet durven uitproberen maar ligt boven de 220 km. Het is echt ongelofelijk hoe mijn wagen is veranderd . Ik ben een rustige rijder en mijn verbruik ligt nog steeds onder de 6 liter per 100. Dit is de tweede keer dat u voor mij een auto hebt opgewaardeerd, maar zeker ...