• Bekijk extra vermogen

Audi RS6 Chiptuning

De Audi RS6

De Audi RS6 is per definitie een indrukwekkende auto. Het is een killer in een rechte lijn. Audi is wel een andere weg ingeslagen met de nieuwe modellen. De Audi RS’en laten niet meer de onverwachte uitersten zien, maar in plaats daarvan hebben zij een meer samenhangend geheel aangenomen: snel en zonder twijfel.


Chiptuning Audi RS6

Na chiptuning gaat de Audi RS6 naar een volle 600 pk en 760 Nm! Deze cijfers zijn ongehoord voor een stevige stationcar en genoeg om menig ferrari of porsche mee zoek te rijden
 

De achttraps versnellingsbak

De RS6 is een makkelijke auto om te rijden en goed gemanierd wanneer je dat wilt. Dit is, laten we eerlijk zijn, merendeels van de tijd. De achttraps automaat doet niets af aan het geleidelijk overschakelen van de ene versnelling naar de andere. Deze auto laat je verstelt staan door zijn snelheid in combinatie met luxe en ruimte.


Kortom, chiptuning geeft jouw RS6 niet alleen meer pk’s en Nm’s, het geeft in de meeste gevallen ook voordeel op het brandstofverbruik. Het is een eenmalige investering waar je in alle opzichten veel plezier van zult hebben.

Kom ook bij de ZIP community en ervaar wat ècht autorijden inhoudt.


Ontvang GRATIS meer informatie

Foto's en Video's

Rijervaringen

Ismail Biyekel

Het wagen is perfect was een beest nu monster